Fargo

Fargo DTC1000 bas

Artikelnummer: CF47100
Plastkortskrivare från välkända Fargo/HID. DTC1000 är trots sitt låga pris en riktig kortskrivare för fullfärgsprint av plastkort. Skrivaren använder sig av sublimeringsteknik för att printa direkt på ett plastkort i CR80(Bankkortsformat). DTC1000 kan dessutom användas för så kallad RWutskrift, i det läget används inget färgband utan i stället ett plastkort med RWyta.

DTC1000 kan förses med magnetkodare och går att få i dubbelsidigt utförande, med RFID-samt smartcardkodare. Kontakta oss för prisuppgift och info om de olika modellerna.


 

Fargo DTC4500

Fargo DTC4500 är en professionell skrivare för produktion av ID-kort, passagekort och liknande. Skrivaren är i grunden enkelsidig men kan byggas ut med duplexenhet, lamineringsenhet och kodare (magnet, RFID, smartcard etc.). DTC4500 är en idealisk printer i de fall kraven på säkerhet är högt ställda. Skrivaren kan till exempel printa ett flourescerande overlay för att höja säkerheten på det printade kortet. DTC4500 har 2 inmatningsfack med plats för 100 kort i varje fack. DTC4500 är utbyggbar på många sätt, kontakta oss för mer info. Ansluts via USB/ETH.

Produktblad


 

Fargo HDP5000 

HDP 5000 är en skrivare för Dig med mycket höga krav på säkerhet, teknik och framför allt utskriftskvalité. Transfertekniken (high definition printing) medför en oslagbar utskriftskvalité när det gäller mörka heltäckande fält, beröringsfria kort med ojämn yta eller utfallande (kant till kant) -utskrifter. Systemet är modulbaserat och kan enkelt kompletteras med t.ex duplexenhet, lamineringsenhet, magnetkodare och beröringsfri/smartcard -kodare. Printar ca 80 kort/h (4-färg). Ansluts via USB eller nätverk. I programvaran (eMedia) som medföjer kan kortdesign, koppling till medlemsregister etc. göras. 

Produktblad