Wirebindare

Renz-SRW360

Renz SRW 360

Med denna mycket stabila maskin stansar och binder man enkelt A4 böcker och även mindre format. Stansverktyget gör perfekta hål såväl i papper, kartong, plast och laminat.
Modellen passar perfekt i kopieringsrummet då den är kompakt, och den är lätt att flytta till olika arbetsplatser, då den inte kräver någon ström. och den har flera viktiga egenskaper, som till exempel frikopplingsbara stansar, vilket underlättar vid arbeten med udda format. Dessutom har den inställningsbart marginaldjup vilket är en fördel då man arbetar med varierande wirestorlekar

pdf_symbol Renz SRW 360


Renz-ERW

Renz ERW

är det perfekta alternativet för både kontor och tryckerier där man binder regelbundet, och där man även har större volymer då och då. Renz ERW har en kraftig elektrisk stans vilket gör arbetet mindre tidsödande och lättare.

Den har frikopplingsbara stansar som underlättar när man arbetar med udda format. Det finns även möjlighet att ställa marginaldjupet, vilket är en stor fördel då man jobbar med varierande wirestorlekar.

pdf_symbol Renz ERW


RenzDTP340M

RENZ DTP 340M

är en kraftig elektrisk stans med utbytbara verktyg, som klarar till 20 000 ark/timme. Till maskinen finns ett antal olika verktyg med runda, fyrkantiga eller rektangulära hål i både 3:1 och 2:1 utförande. Det finns även verktyg för plastryggbindning. Att byta verktyg går på mindre än en minut och inga verktyg behövs. Alla verktyg har frikopplingsbara stansar för udda format och justerbart marginaldjup. Maskinen aktiveras med en fotpedal.

pdf_symbol Renz DTP 340M


Mobi500

MOBI 500

är en nyutvecklad modell anpassad för medelstora volymer av böcker, och för kalenderproduktion.
Omställningstiden mellan olika wirestorlekar är kort, och samtidigt arbetar man med wire på rulle, vilket blir kostnadsbesparande.
Den förstansade boken hängs på wiren som är klippt till programmerad längd. Därefter matas boken vidare och försluts. Samtidigt matas en ny wire fram för nästa bok.
Maskinen klarar bindningar upp till 500 mm bredd, och den kan förses med en matare av hängare, för kalenderproduktionen.

pdf_symbol Renz Mobi 500


ECL360

Renz ECL 360

Företag som binder in lite större volymer, så som copy-shopar eller interna tryckerier, kan underlätta sin produktion betydligt med en Renz ECL 360. Det är en elektrisk förslutare för wire som klarar av upp till 1500 förslutningar/timme med eller utan kalenderhängare.
Inställningen för olika wirestorlekar (från 5,5mm till 32mm) ändras enkelt och snabbt.
Arbetsbredd är upp till 360 mm. Finns även med 500 och 700 mm arbetsbredd.

pdf_symbol Renz ECL 360


DTP340A

RENZ DTP 340A

är en semiautomatisk stans med en del unika egenskaper; bunten som skall stansas placeras på inmatningsbordet, och där jämnstöts den innan stansningen sker. Därefter matas den färdiga bunten ut till ett avläggningsbord automatiskt. Automatiken förenklar jobbet och höjer kapaciteten ytterligare (beroende på operatören) jämfört med andra elektriska stansar.
Hela processen kan startas automatiskt av en fotocell eller med hjälp av en fotpedal.

pdf_symbol Renz DTP 340A


Renz-AP360

AP 360

är en helautomatisk stansmaskin med kapacitet på 80 000 ark/timme. Maskinens konstruktion
gör att man kan hantera även känsliga digitaltryckta produkter. Den kan förses med en inmatning i form av högstapeliläggare eller ett paternosterverk för kontinuerlig laddning. Utmatning kan ske till ett jämnstötningsbord eller till en högstapelavläggare.
Alla formatinställningar sker enkelt med hjälp av tydliga skalor, och inga verktyg behövs.
Även verktygsbyten snabbt och enkelt.

pdf_symbol Renz AP 360