Lamineringsmaskiner

 Ficklaminering

My-Joy-12_productslide

MyJoy 12

En enkel lamineringsmaskin med bra kvalité och snabb uppvärmning ( 40 sek.) Den klarar alla format upp till A3


Lamiart-3201-Q1-GHQ-320PR3-Lamiart-470LSI_productslide

Lamiart 3201 Lamiart 470

Det här är våra proffsmodeller för större volymer av all typ av laminering, montering, och transfer. Maskinerna är uppbyggda av metallkonstruktioner för att få högsta stabilitet, och värmetekniken består av en unik lösning, där värmeelement och värmevalsar samverkar. Dessa modeller har funnits i många år och de är troligtvis de vanligaste maskinerna på ställen där man säljer lamineringstjänster, som t. ex. på copy shops, tryckerier, interntryckerier. Här krävs ett perfekt resultat varje gång, och man skall kunna klara av stora volymer på kort tid.

 Rullaminering
Dolphin-G65-80_productslide

Dolphin G65 Dolphin G80

Dolphin G65 resp. G80 är perfekta för inplastning av kartor, ritningar mm. En ritning inplastad med tunt matt laminat kan enkelt vikas eller rullas. Den är dessutom skriv & raderbar med blyertspenna.


Excelam-Plus-655-1080-RMS

Excelam - Plus 655 RMS, resp. 1080,

är den idealiska laminatorn för fotografer, grafiska tryckcenter m fl, för laminering och montering av fotografier, inkjetbilder och skyltar m m.


Excelam-Q-880-Cold-RSE

Excelam Q 880 Cold RSE

en behändig liten "skyltmakare" för laminering med kalla laminat, påläggning av appliceringstejp och för skyltmontering


Excelam-1100-1670-Swing

Excelam 1100, resp. 1670 Swing

en prisvärd flerfunktionslaminator med svängbara materialaxlar och dubbla rullhållare för enkla och snabba byten av laminatrullar.

Laminerar kalla och varma laminat eller appliceringstejp och skyltmontering.


Excelam-Q-1400-1600-Cold-RS

Excelam Q 1400 Cold RS resp. 1600

är en kraftigt byggd laminator för skyltproffset som önskar en snabb laminator med högt valstryck och kraftiga axlar med självlåsande rullhållare för snabba byten av laminat och appliceringstejp. För laminering, påläggning av appliceringstejp och skyltmontering.


GraphicMaster-Max-1630-2220

GraphicMaster Max 1630, resp. 2220


en arbetshäst för material upp till 25 mm tjocklek, varmt eller kallt upp till 2.22 meters arbetsbredd.
Med en effektiv 2 vägs matning som möjliggör laminering eller montering från två håll och därigenom kan värmen bibehållas på det främre valsparet.
Utrustad med slitters som kan ställas in för rätt skärbredd. Upp-spolningsaxlar, kan hantera 3 st olika rullar upptill och nedtill. 4 st ställbara axlar för antingen avspolning eller uppspolning av material.


Excelmaster-1600

Excelmaster 1600


proffsmaskinen med matning från två håll. Laminatorns framsida kan köras med antingen varmlaminering, kallaminering eller montering. Från baksidan med ett enkelt tryck på en knapp så reverserar laminatorn och är då redo för kallaminering eller montering av en skylt och då med bibehållen värme på det främre valsparet. Laminatorn är utrustad med dubbla självlåsande rullhållare för snabba byten. Valsarnas Presskontroll är motoriserad för högsta möjliga tryck vilket är viktigt vid laminering på vinyl.